Čarobni svet malih strojevodij!

BRIO, Velika rdeča električna lokomotiva

Bodite prvi in ocenite izdelek

Fantastična, velika in izredno močna lokomotiva s sijočimi rdečimi kolesi in črno obrobo, bo celo vrsto vagončkov popeljala vrh hriba za malo malico!

Razpoložljivost: Ni na zalogi

32,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Velika električna lokomotiva za lesene železniške proge, blagovne znamke BRIO


Pa jo imamo!

Ognjeno rdečo ču-ču lokomotivo, s sijočimi kolesi in sijajno črno obrobo. Slednja bo težak tovor prepeljala vrh hriba navzgor in čezenj v hipu - takorekoč za "malo malico"! Potegne lahko kar 8 (ali več) do vrha napolnjenih vagonov.

Opremljena je tudi s številnimi funkcijami; prestavite stikalo za vklop, pritisnite rumeni gumb na sprednji strani lokomotive in že bo zarjovela v akcijo. Zaslišali boste žvižganje piščalke, drdranje motorja, dvojni sprednji žaromet pa bo osvetljeval leseno železniško progo.
Drugi gumb jo popelje z vzvratno prestavo, s katerim se vključi tudi opozarjajoč zvok, ki svari pred bližajočo se lokomotivo, vzvratno drdrajoč motor in utripajoča zadnja luč, ki opozarja morebitne nepazljive mimoidoče.
Tretji gumb v hipu ustavi motor, tudi ko le-ta poganja s polno paro naprej!

Lokomotivo poganjata 2 AAA baterijska vložka (nista priložena).


Oglejte si video posnetek:Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').