Čarobni svet malih strojevodij!

Lesena železnica Brio, Tovorno pristanišče

Bodite prvi in ocenite izdelek

Kontejnerska ladja je s svojim dragocenim tovorom ravnokar prečkala sedem morij in sedaj končno prihaja v pristanišče.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

51,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lesena železnica Brio – Tovorno pristanišče z električno lokomotivo


Komplet lesene železniške proge na temo tovornega pristanišča vsebuje več trajnostnih kosov, ki ponazarjajo čisto prave stroje in naprave, elektično lokomotivo in vagon z drsnimi vrati, ter multi-funkcionalen žerjav in most.

Lokomotivo poganja 1 AA baterijski vložek (ni priložen).


BRIO je priznana blagovna znamka, ki jo je leta 1884 zasnoval Ivan Bengtsson na Švedskem.

BRIO je najbolj poznan po svojih lesenih železniških progah in vlakcih, ki jih v Evropi prodaja že od leta 1958. Večina njihovih lesenih vlakcev je nemotorizirana in primerna za mlajše otroke. Avtomobilčki, vagoni in lokomotive se povezujejo z magneti, zaradi česar je z njimi enostavno rokovati, v zadnjih letih pa so ponudbo klasičnih lesenih vlakcev razširili oz. dopolnili. Po novem so na voljo električne lokomotive in vlakci, ki delujejo na baterijski pogon ali akumulator, v ponudbi pa najdete tudi električne lokomotive na daljinski pogon, ter take z inteligentnim interaktivnim sistemom. BRIO licencira tudi vlakce pod blagovno znamko Vlakec Tomažek.

Briove lesene železniške proge oz. lesene tračnice, dodatki za lesene vlakce (kot so npr. eksplozivni tunel, spektakularen tunel doživetij in podobno), vlakci, lokokmotive in električne lokomotive SO ZDRUŽLJIVE z lesenimi vlakci drugih proizvajalcev, kot so npr. BigJigs, Janod, Tidlo, Eichhorn, Ikea ipd.


Oglejte si video posnetek izdelka (v angleškem jeziku):Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').