Čarobni svet malih strojevodij!

Lesena železnica, Lesena železniška proga z Dinozavri

Bodite prvi in ocenite izdelek

Izjemen 49 delni komplet lesene železniške proge, na temo dinozavrov in s prazgodovinsko krajino, je razburljiva kombinacija malčkovih najljubših stvari.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
89,90 €
89,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lesena železniška proga z vulkanom in dinozavri

Fantazijska Dino linija za lesene železniške proge, v katerem se leseni vlakci združijo z barvito prazgodovinsko krajino.

Leseni železniški progi pripada tudi Dino vlak, predor v obliki vulkana, skupino lesenih dinozavrov in drevesi.

Posebej so na voljo tudi razni dodatki iz isto imenske Dino linije, ki bodo popestrili igro in ponesli vašega nadobudneža v prazgodovinski svet dinozavrov in vulkanov.

Komplet sestavlja 49 kosov.

Velikost proge (d x š): 95cm x 61cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Leseno železniško progo z Dinozavri lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').