Čarobni svet malih strojevodij!

Lesena železnica, Zgodovinska zbirka - Mallard Set

Bodite prvi in ocenite izdelek

Zgodovinska zbirka imenovana “Rail Heritage” nudi proge z replikami svetovno znanih vlakov, med katerimi je tudi "Mallard" - replika hitre zgodovinske parne lokomotive iz leta 1938.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

42,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lesena železniška proga, z repliko starinske lokomotive.

Ekspres parna lokomotiva Mallard, izdelana leta 1938, je v svojem življenju na tirih prečiha-puhala kar 2,4 milijona kilometrov in si tako utrla pot med največje železniške legende.

Zgodovinska zbirka imenovana “Rail Heritage” poleg zabavne igre obuja tudi največje legende med lokomotivami in vlaki - tudi slavno angleško ekspresno parno lokomotivo Mallard, ki je bila znana tako po svoji čudoviti modri barvi kot po tem, da je med parnimi lokomotivami še vedno svetovna hitrostna rekorderka!

Set sestavlja 42 kosov in vključuje:
  • 20 lesenih tračnic
  • viadukt
  • 1 lesen vlakec - lokomotiva "Mallard" in vagon
  • 2 vozili
  • 4 možiclje
  • 4 drevesa
  • 2 hišici
  • starinsko prodajalno kart

Dimenzije proge so: 102cm x 55,8cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Mallard Set pa lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').