Čarobni svet malih strojevodij!

Zavoj z železniškim prehodom

Bodite prvi in ocenite izdelek

Zavoj z železniškim prehodom vam omogoča, da ste pri postavljanju tirov za vlakce in ceste še bolj domiselni ter pošteno razgibate svojo domišljijo.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

13,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lesen povezovalni element za lesene železniške proge in ceste.

Povežite vašo železniško progo in cesto s pomočjo domiselnega dodatka, ki omogoča prehod preko tirov tudi na ovinku - tako boste lahko tire in cesto sestavili povsem po svoje.

Zavoj z železniškim prehodom vam omogoča, da ste pri postavljanju tirov za vlakce in ceste še bolj domiselni ter pošteno razgibate svojo domišljijo. Zavoj s prehodom je kompatibilen z drugimi izdelki BigJigs in omogoča še bolj inovativno igro.

Širina izdelka: 25,5cm

Set vsebuje:
  • 2 zavoja s cesto
  • 4 rampe

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Zavoj z železniškim prehodom pa lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').