Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Lesena hišica z zvonikom

Bodite prvi in ocenite izdelek

Predstavljamo vam nenavaden izdelek, ki bo zagotovo pritegnil vsakega malčka, otroka ali celo odraslega. Lesena hišica z zvonikom ima v stenah skrite magnetke, ki poskrbijo zato, da vsakič, ko se mimo pripelje vlak, zaigra zvonec.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

15,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Eden izmed najimenitnejših dodatkov za lesene železniške proge.

Predstavljamo vam nenavaden izdelek, ki bo zagotovo pritegnil vsakega malčka, otroka ali celo odraslega.

Lesena hišica z zvonikom ima v stenah skrite magnetke, ki poskrbijo, da vsakič, ko se mimo pripelje vlak, zaigra zvonec. Priporočamo, da ga nemestite na najbolj frekventen del železniške proge, saj bo z zvonenjem opozorjen prav vsak vlak v bližini in se bo lahko pravočasno ustavil.

Set sestavljajo 3 kosi.

Dimenzije hišice so (d x v x g): 14cm x 15cm x 13 cm

BigJigs pa ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Lesena hišica z zvonikom pa je združljiva tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').