Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Postaja za vodo in mleko

Bodite prvi in ocenite izdelek

Imeniten dodatek, s katerim bodo vaši malčki z najbolj osnovnima tekočinama oskrbeli celotno prebivalstvo ter živino na oddaljenih pašnikih.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

15,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Postaja za vodo in mleko - dodatek za lesene železniške proge

Postaja za vodo in mleko je postaja, z najbolj osnovnima življenskima tekočinama.

Odpošljite cisterne z vodo in mlekom na najbolj bistvene ter oddaljene desitancije po tem, ko ste jih previdno in natančno napolnili ter oskrbite celotno prebivalstvo z najbolj bistvenima tekočinama.

Vse v enem delovnem dnevu in vsak dan na drugačen način, bodo vaši malčki uživali v igri vlog in hkrati povezovali domišlijski svet z resničnim.

Dodatek pomaga razvijati fine motorične spretnosti, domišljijo ter razumevanje vzroka in posledice.

velikost izdelka (d x š x v): 16cm x 11cm x 10,5cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Postajo za vodo in mleko lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').