Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Srednjeveški poligon

Bodite prvi in ocenite izdelek

Zlikovce je težko premagati, v kolikor niste prej dobro trenirali! S srednjeveškim poligonom boste ustvarili idealne pogoje za pripravo na boj.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
22,90 €
22,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Srednjeveški poligon - dodatek za lesene železniške proge

Na boj s sovražniki se lahko pripravite s treniranjem na srednjeveškem poligonu.

Komplet vključuje premikajoče rdeče in modre zastave, ter viteške ščite, ki jih lahko uporabite tudi za ustavitev vlakov. Vam preostane zgolj izbira strani - rdeča ali modra?

Odličen dodatek k vsem lesenim železniškim progam, četudi drugih oz. vodilnih proizvajalcev.

Srednjeveški poligon se tudi odlično dopolnjuje z Grajsko ječo in s Srednjeveškim dvižnim mostom, ki ga ravno tako najdete v naši ponudbi.

Igra z lesenimi vlakci spodbuja ustvarjalno in domišlijsko igro. Pomaga pa tudi pri razvoju raznih spretnosti, ter koordinacije.

velikost izdelka: 16cm x 16cm x 12,5cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Srednjeveški poligon lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Woody, Brio, HaPe, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').