Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Story - Obračajoči most

Bodite prvi in ocenite izdelek

Story je linija lesenih železniških prog, vlakcev in dodatkov zanje. Lesen obračajoči most pa bo ponesel igro vašega malega strojevodje na popolnoma nov nivo.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

20,40 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Obračajoči most - dodatek za lesene železniške proge


Malčki bodo z obračajočim mostom nedvomno popestrili svojo igro z lesenimi vlaki.

Imeniten lesen most s plastično rdečo ograjo bo ponesel domišlijsko igro vašega malega strojevodje v popolnoma druge dimenzije. Kadar po spodnjih tirih pripelje vlak, most enostavno obrnete in tako vlaku omogočite prehod. Istočasno pa se na vrhu mostu spustijo zapornice in malemu strojevodji dajo vedeti, da bo potrebno za prečkanje mostu nekoliko počakati. Ko most ponovno obrnete, pa se zapornice vzdignejo in vlak lahko odpelje dalje.

V kompletu je obračajoči most z dvema tiroma spodaj in dvema vzepanjajočima/spuščajočima tračnicama. Lesen obračajoči most Janod je združljiv z večino vlakcev, kot so Thomas & Friends®, Brio®, Ikea, BigJigs, KidKraft, Plan Toys itd.

velikost škatle (d x š x v): 25,5cm x 10cm x 12cm
velikost izdelka: (d x š x v): 65,5cm x 10,5cm x 16cm teža: 0,60kg


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').