Čarobni svet malih strojevodij!

Lesena železnica, Kmetijski vlak

Bodite prvi in ocenite izdelek

Izjemen 44 delni komplet lesene železniške proge, na temo podeželja, je razburljiva kombinacija malčkovih najljubših stvari.

Razpoložljivost: Na zalogi

59,90 €
59,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lesena železniška proga s pridihom podeželja

Zgodbice in kreativna igra se nikoline končajo s to izjemno podeželsko železniško progo na temo podeželja in kmetijskih opravil.

Malčki lahko vozijo kmetijski vlak skozi nasade jablan in kmetu pomagajo dostaviti bale sena, preden se vlak ustavi na zasluženem počitku ob ribniku z racami.

Posebej so na voljo tudi razni dodatki iz isto imenske Kmetijske linije, ki bodo popestrili igro in ponesli vašega nadobudneža v podeželski svet.

Komplet sestavlja 44 kosov.

Velikost proge (d x š): 101cm x 48cm Višina viadukta: 20cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Leseno podeželsko železniško progo lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').