Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Rudnik

Bodite prvi in ocenite izdelek

Lesen žerjav, zapornice in vagončki s premogom - zagotovo eden izmed najbolj simpatičnih dodatkov za lesene železniške proge.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
24,90 €
24,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Rudnik - dodatek za lesene železniške proge

POZOR! Težak tovor na poti!

Lesen deloven žerjav z delujočim magnetnim škripcem ter zapornice, ki oznanjajo, če je rudnik odprt ali zaprt, nudi obilico domišlijske igre, pri igri z lesenimi vlakci in premogovniškem delovišču. Dvignite premog z vagonov in ga naložite na tovornjak, ki že čaka, da bo tovor dostavil kupcem blizu in daleč.

Izdelek sestavlja 5 kosov - žerjav z osnovno ploščo in tirnicami ter dva vagončka s premogom.

velikost izdelka: 21cm x 17cm x 10cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Rudnik lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').