Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Bronto Riser (viadukt)

Bodite prvi in ocenite izdelek

Bronto Riser je imeniten dodatek k lesenim železniškim progam, ki bo vašega malčka ponesel v razburljiv prazgodovinski svet.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
29,90 €
29,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Fantastičen viadukt - dodatek za lesene železniške proge

Obudite razburljiv svet železnic in dionozavrov z lesenimi vlakci, ki se s kopico vagonov dvigajo navkreber Brontove vzpetine in frčijo po drugi strani navzdol.

Fantastičen viadukt v obliki Brontozavra je sestavljen iz petih lesenih kosov in je kompatibilen z lesenimi železniškimi progami različnih, pa tudi vodilnih proizvajalcev.

dolžina viadukta: 89cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Bronto Riser lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').