Čarobni svet malih strojevodij!

Komplet delovnih strojev

Bodite prvi in ocenite izdelek

Razširite svoje lesene ceste ali lesene železniške proge s tem fantastičnim setom vozil. Vaši malčki bodo navdušeni, vi pa si boste končno lahko odpočili od pravih prometnih kaosov!

Razpoložljivost: Ni na zalogi

22,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Komplet vozil/delovnih strojev za lesene ceste ali lesene železniške proge

Čas je za nekoliko bolj prometne dni!

Štirje živobarvni avtomobili, rešilec, gasilec, policaj, avtobus, tovornjak in avtovleka, bodo prava flota vozil za vas!

Tovornjak z avtovleko ima delujoč vitel, ki mu omogoča, da natovori pokvarjeno vozilo, ki je nehote ostalo sredi polno prometne ceste.

Set vsebuje kar 9 vozil, ki bodo poskrbela za neskončne igralne urice in kar je najbolje, lahko ga uporabite v kombinaciji z lesenimi cestami ali lesenimi vlakci.

Set je lahko izjemno darilo, ki pa ni zgolj zabavno, temveč se malčki lahko z njim naučijo prometnih pravil, izboljšajo svoje motorične spretnosti in koordinacijo. Dopolnite ga lahko tudi z drugimi tovrstnimi seti, ali pa z lesenimi železnicami proizvajalca BigJigs oz. drugih, kot so Eichhorn, Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').