Čarobni svet malih strojevodij!

Velik lesen mobilni žerjav

Bodite prvi in ocenite izdelek

Fantastičen velik rumen mobilni žerjav, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita.

Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!

Razpoložljivost: Ni na zalogi

28,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Velik mobilni žerjav narejen iz masivnega lesa.


bruUUum, bruUUum.. in že je prihrumel mobilni žerjav.

Fantastičen lesen mobilni žerjav bo navdušil še tako zahtevne malčke, vendar tudi staršev ne bo pustil ravnodušnih!

Žerjav je narejen iz masivnega lesa, njegova kolesa so obložena z gumo. Bojazni, da bi kolesa poškodovala parket oz. tla ne bo, hkrati pa bo igra tiha in nemoteča. A žerjav ne bi bil žerjav, če ne bi imel popolnoma delujočega vitla, ki bi imel na koncu pripeto čisto pravo leseno kljuko.
Njegovo svetlo rumeno barvo je moč opaziti čez celo domače gradbišče, odprta streha pa omogoča enostaven dostop za bolj kreativno igro.

PinToyev mobilni valjar je lepo leseno vozilo, primerno za potiskanje in je sestavni del gradbiščne serije, ki jo sestavljajo še delujoč valjar, bager oz. rovokopač, nakladač, tovornjak s prekucnikom, buldožer, pisarna, gradbiščna oprema in gradbinci.

Mobilni žerjav je idealnen dodatek k domišljijski igri vašega malčka, med igro pa bodo otroci razvijali motorične spretnosti, kakor tudi koordinacijo roka-oči.

Izvrstna kakovost bo poskrbela, da bo vozilo ostalo v enem kosu, četudi bo deležno grobe igre. Kadar pa ne bo v uporabi, bo izvrsten razstavni kos, na polici otroške sobe.

Mobilni žerjav je primeren za igro v zaprtih prostorih, z veseljem pa bo privzdignil kakšno reč tudi v peskovniku, ali pa se vozil naokoli po dvorišču (a vendarle ni primeren za shranjevanje na prostem!).

 • velikost mobilnega žerjava (d x š x v): 30cm x 10cm x 15,5cm

 • Fantastična igrača za igranje vlog, ki bo pri vašemu malčku spodbudila obilico domišljije.


  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').