Čarobni svet malih strojevodij!

Dodatki za lesene vlakce, Železniško križišče s signalno hišico

Bodite prvi in ocenite izdelek

Bi radi varno razvrstili svoje vlakce? S signalno hišico, ki stoji visoko nad tiri in usmerja ter razvršča železniški promet, ni nič lažjega!

Razpoložljivost: Ni na zalogi

27,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Železniško križišče s signalno hišico - dodatki za lesene vlakce.

Bi radi varno razvrstili svoje vlakce? Jih odpremili vsakega v svojo smer kot v Zidanem Mostu? Potem potrebujete železniško križišče z železniškim prehodom in signalno hišico, v kateri poteka nadzor prometa.

Železniško križišče s signalno hišico pomaga otroku pri pridobivanju občutka za red v prometu. Signalna hišica, v kateri potekajo vse pomembne odločitve o razvrščanju in odpremi vlakov, je postavljena visoko nad tire, da imajo postajonačelnik in prometniki dober pregled. Ob hišici, ki se dviga nad križiščem, je tudi železniški prehod, torej lahko odlično kombinirate različne vrste prometa - cestnega in železniškega! Da bo prehod varen, skrbijo zapornice, ki jih lahko ročno dvignete.

Izdelek sestavlja železniško križišče s signalno hišico ter dve cestni rampi, za lažji prehod železniških tirov z avtomobili.

Železniško križišče s signalno hišico je kompatibilno z drugimi izdelki BigJigs, zato ga lahko vključite v vašo že obstoječo železniško progo.

Velikost križišča: 33cm x 17cm x 17cm

BigJigs ima na voljo še veliko dodatkov, s katerimi lahko razširite obstoječo železniško progo ali cesto.

Železniško križišče s signalno hišico lahko združite tudi z drugimi železniškimi progami ali dodatki, priznanih blagovnih znamk, kot so Brio, Thomas & Friends, Ikea ipd.


Serija BigJigs Rail oz. BigJigs železnica je eden izmed najpopolnejših železniških sistemov, ki so na voljo na našem tržišču. Celovita paleta lesenih železniških izdelkov (vključno s tračnicami, seti, vlakci, mizami ipd.) je idealna izbira za popolne začetnike ali tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje obstoječe lesene železniške proge.

Primerno za otroke od 3. let dalje.

BigJigs izdelki so narejeni iz visokokakovostnih ter odgovorno izbranih materialov, ki ustrezajo Evropskim varnostnim standardom.Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').